STOREFRONT – VÄXLA UPP DIN E-HANDEL UTAN STARTSTRÄCKA!

Framtidssäkra din plats på e-handelskartan och kom igång med din försäljning online snabbt, från sex veckor och framåt. Storefront är en komplett, startklar nätbutik baserad på 100% molnleverans och best practice-teknik. Med full skalbarhet och alla standardfunktioner på plats behöver du bara branda butiken och sen är du open for business. Ett smart, smidigt och riktigt kostnadseffektivt sätt att växla upp din e-handel helt utan startsträcka.  

Nätbutik open for business Storefront från Sigma Unified Commerce

Open for business online från 6 veckor

Storefront från Unified Commerce är en extremt flexibel e-handelslösning som drastiskt sänker behovet av utvecklingstimmar i implementationen. Med alla basfunktioner på plats kan du snabbt och tryggt förvandla din idé till färdig nätbutik på så lite som sex veckor. Förutom att lösningen är helt molnbaserad, vilket gör den extremt lätthanterbar och kostnadseffektiv, bygger Sigma Storefront på best practice-teknik och välbeprövade plattformar med hög, framtidssäkrad prestanda som ger dig en stabil grund att växa och utveckla din e-handel från. De välkända plattformarna Storm och Umbraco samt det moderna ramverket Semantic UI erbjuder färdiga API:er inklusive check-out med Klarna och CRM-system med populära och uppskattade Voyado. Storefront kan även skräddarsys för ett personligare innehåll och lösningar som ytterligare effektiviserar hanteringen av t ex up-sales och cross-sales.

Väx in i framtiden med 100% cloudleverans

Ibland är det riktigt bra att ha huvudet bland molnen. Sigma Storefront är en helt cloudbaserad e-handelslösning som innebär att du slipper alla kostsamma och tidskrävande investeringar i infrastruktur och IT. Tack vare molnleveransen försvinner alla direkta kostnader för hosting och hantering av plattformarna och du sänker den totala ägandekostnaden (TCO). Du får snabbt och enkelt en modern, trygg och användarvänlig nätbutik och frigör både tid och pengar för att kunna skapa en gedigen kundupplevelse av ditt varumärke online.

Building blocks cloud - Storefront by Sigma Unified Commerce

En e-handelslösning byggd på det bästa av allt

Samtliga tre delar i Sigma Storefront - Storefront, Site builder och Commerce - bygger på väl beprövade, standardiserade lösningar med säkerhet, skalbarhet
och mobile first som ledord. De välkända plattformarna Storm och Umbraco, samt det moderna ramverket Semantic UI, erbjuder en hög, framtidssäkrad prestanda som ger dig en stabil grund att växa och utveckla din e-handel från. Lösningen erbjuder också färdiga API:er för rekommendationsmotorer och CRM-system som till exempel Voyado, samt check-out med Klarna. Sigma Storefront kan även skräddarsys för ett personligare innehåll och lösningar som ytterligare effektiviserar hanteringen av t ex up-sales och cross-sales.

Med skalbarhet och flexibilitet som ledord

Sigma Storefront fungerar lika bra för B2B som B2C och går enkelt och smidigt att skala upp allteftersom din verksamhet växer och dina kunders krav förändras. Det flexibla upplägget gör att du kommer att kunna gå från hundra till tusen till miljoner besökare, addera nya språk, varumärken, artiklar eller kategorier.

User interface - Storefront by Sigma Unified Commerce

Saker att tänka på när du bygger upp din nätbutik. Ladda ned PDF här

Tveka inte att ta kontakt om du har frågor om oss eller om vad vi gör. Vi ser fram emot att höras!