E-HANDELSKONSULTER

När behöver du ta in hjälp?

Frågan om när man som bolag behöver ta in ett par extra händer är inte alltid så enkel att besvara. Att anställa en ny person är dyrt, tar tid och risken att det inte funkar och man behöver göra om allting igen finns alltid där. För det är människor vi pratar om, som ska fungera i en grupp, i ett bolag och tro på bolagets vision. Därför är det enkelt att hamna i en position där man väntar så länge man kan med att anställa fler, där man vill optimera kostnaden till den gräns där ens anställda går på knäna.

 

Rätt konsult för er

e-handelskonsulter hos Sigma

En stor utmaning för e-handlare idag är att hitta rätt kompetens

  • Behöver du stöd i ett projekt?
  • Saknar du kompetens?     
  • Behöver du täcka upp under en kortare period?  

Många som idag arbetar med e-handel kommer från marknadssidan, civilekonomer eller utvecklare men väldigt få har arbetat med alla delar, ingen kan vara expert på alla områden. Detta innebär att man antingen behöver anställa dyra seniora personer för flera olika roller alternativt hitta juniora personer som man kan lära upp. Oavsett din utmaning kan våra seniora e-handelskonsulter snabbt sätta sig in i din verksamhet som en del av ditt team. Med ett starkt track record från tech, e-handel, marknadsföring och internationella satsningar vågar vi påstå att vi har vad som krävs för att hjälpa din verksamhet växa, på det sätt du önskar.    

e-handelskonsult för era behov

Varför ska jag välja konsulter från Unified Commerce by Sigma?

Vi på Sigma har förbättrat webbupplevelser i över 30 år och våra medarbetare har arbetat med några av världens mest framgångsrika e-handlare.  

Vad kostar det?

Vi får många gånger frågan om det är dyrt att ta in en konsult? Men vi skulle vilja vända på detta istället, vad kostar det dig i minskad intäkt om du inte tar in en konsult vid ett personalglapp eller väljer att inte satsa på det där projektet du vet att du behöver göra. Beroende på vilken typ av e-handelsspecialist du är i behov av, samt deras erfarenhetsnivå så skiftar priset, kontakta oss för en offert på just ditt behov.

Kunskapsområden inom Marknad/Affärsutveckling och Tech/Utveckling  

Våra e-handelskonsulter är seniora specialister och många har tidigare varit anställda på några av världens mest framgångsrika e-handelsbolag men kände att de kunde nyttja sin kompetens mer som konsulter. Andra har arbetat hos oss på Unified Commerce under en längre tid där de har satt upp nya e-handlare från ax till limpa, eller som projektledare, utvecklare och affärsanalytiker.  

Bland våra konsulter har vi ett brett spektrum för alla områden inom e-handel, Marknad, affärsutveckling, systemutveckling och logistik. Se bilaga för specifika kunskaper. Med ett starkt track record från tech, e-handel, marknadsföring och internationella satsningar vågar vi påstå att vi har vad som krävs för att hjälpa din verksamhet växa, på det sätt du önskar.Gör frågan om när ni behöver ta in hjälp lite enklare, med våra konsulter har du någon som är van vid att sätta sig in i en verksamhet snabbt och se till vad du behöver för att lyckas i din verksamhet. Vi bryr oss, för om du lyckas, lyckas också vi.   

Ladda ned vårt whitepaper om e-handelskonsulter och läs mer här 

Våra andra tjänster för e-handel och digitala strategier, läs mer här

Boka ett möte och lär känna våra konsulter 

Sofie Hedman Projektledare & Affärsanalytiker på Unified Commerce Sigma

Unified Commerce by Sigma

sofie.hedman@sigma.se

+46 (0)73 723 79 55