SITECORE HOS GUNNEBO FÖR EN BÄTTRE ANVÄNDAREUPPLEVELSE

Sigma har hjälpt Gunnebo med att få ut sina erbjudande på 100 marknader. Dynamiskt content som är lättare att återanvända tillsammans med en komponentbaserad struktur har gett en bättre användarupplevelse för kunderna och möjlighet till förbättrad marknadsautomation och SEO anpassning

 

 

 

Målen med projektet var att ge en mer stabil miljö och en bättre användarupplevelse för de webredaktörer på Gunnebo Group som arbetar med de olika webbplatserna. (Både för front-end och back-end användaren.) Innehållet skulle också bli mer dynamiskt och lättare att återanvända.

En komponentbaserad struktur av moduler som tillgodoser de framtida planerna för Gunnebos nya redesign. Samt en bättre användarupplevelse för kunderna och möjlighet till förbättrad marknadsautomation och SEO anpassning. Alla målen uppfylldes och Sigma IT och Gunnebo har sedan projektstart 2018 haft ett mycket framgångsrikt samarbete.

Gunnebo kundcase 

KUNDCITAT FRÅN GUNNEBO

“- Vi var i behov av en partner med djup förståelse för vår affär, en teknologi som låg i framkant och med global leveranskapacitet för att genomföra implementationen och utbildningen av våra medarbetare. Vi ser valet av Sitecore som att vi säkrar vår Online Customer Experience, som stödjs hela vägen genom kundresan.”

”- Sigma och Sitecore har ett starkt partnerskap och deras gemensamma erbjudande gav oss möjligheten att återta kontrollen och visibiliteten över införandet på samtliga marknader, utan att behöva sätta in restriktioner eller godkänna add-on tjänster löpande”

”- Vi ser valet av Sitecore som att vi säkrar vår Online Customer Experience, som stödjs hela vägen genom kundresan.”

”- Vi letade efter någonting nytt, men samtidigt med tillräckligt hög kompetens för att ta sig an den digitala ekonomin och förbereda oss för trenderna vi ser i form av ökade krav på personalisering i B2B-sektorn.”

Christophe Lebegge, IT Application Manager HQ, Gunnebo Group.

Läs mer här:

gunnebo-sigma-valjer-sitecore /2018/05/23

it-kanalen.se/sitecore-levererar-en-ny-upplevelse-online-for-gunnebos-besokare/