NYA GRABBER.SE – BYGGD I UMBRACO MED FOKUS PÅ PRODUKTSÖK

Arne Thuresson Byggmaterial lanserar en webbplats för det klassiska skruvvarumärket Grabber® tillsammans med Sigma IT. Den viktigaste funktionaliteten i projektet har varit att bygga ett bra produktsök.

 

 

Grabber.se vänder sig till bygghandeln, hantverkare och hemmafixare som letar efter såväl kvalitetsskruv som kunskap och inspiration kring hur man använder den. Grabber® säljs via byggmaterialhandeln. Sigma IT utsågs till samarbetspartner där företagets digitala byrå, Maverick by Sigma, gjorde effektkartläggningen, och utvecklade sedan webbplatsen grabber.se tillsammans med e-handelsenheten Unified Commerce Sigma.  

”En noggrann effektkartläggning visade att våra användare framför allt vill kunna hitta information om våra produkter snabbt och enkelt”

”Vår undersökning visade också att användarna gärna vill hitta information om vilka skruvar man ska använda till vad, och hur man ska gå tillväga vid olika typer av byggen. För att ett bygge ska bli bra är det viktigt att använda skruv av hög kvalitet och rätt skruv till rätt sak. Därför kommer vi fortsätta att fylla på sajten med tips och instruktioner i form av text, bild och film.”

Mikael Egidéus, marknadschef på Arne ThuressonByggmaterial AB.

”Vi rekommenderade Umbraco som CMS för grabber.se eftersom det har bäst stöd för den informationsmodellering som behövs för att presentera produkter. Plattformen är användarvänlig för redaktörer att jobba i och det går snabbt att utveckla i den. Det är även ett CMS som är på uppåtgående på marknaden och vi är övertygade om att fler kommer upptäcka fördelarna med det.”

Peter Knapp, Agency Manager för Maverick Sigma

grabber.se

inRiver PIM för produktinformationen

För att Arne Thuresson Byggmaterial ska kunna presentera sina produkter och hantera informationen kring dem på ett effektivt sätt, valde man också att implementera inRiver PIM som systemstöd för produktinformationshantering.  

”inRiver PIM är ett välrenommerat system inom detaljhandel för att hantera produktinformation, och vi har god erfarenhet av systemet med många projekt bakom oss. inRiver PIM går också snabbt att implementera och är lätt att använda.”  

Adan Hultgren, Business Analyst på Unified Commerce Sigma.

Läs mer om Umbraco här

Läs mer om inRiver PIM här

För mer information, vänligen kontakta

adan hultgren

Adan Hultgren, Business Analyst Unified Commerce Sigma

+46 730 449515

adan.hultgren@sigma.se

peter knapp

Peter Knapp, Agency Manager Maverick Sigma

+46 708 850303

peter.knapp@sigma.se