Storm Commerce

Vi har arbetat med Storm Commerce sedan 2016. Storm Commerce är en unik platform med brett stöd för de flesta processer och funktioner inom commerce. Plattformen är utvecklad och anpassad av e-handlare för e-handlare och har det kommit att bli en självklar del av vårt erbjudande.


Storm Commerce

Storm Commerce AB erbjuder marknadens mest avancerade SaaS-tjänst för automatiserad och skalbar digital handel. Med sin moderna och API-baserade arkitektur ger Storm Commerce de allra bästa förutsättningarna att tillsammans med valfritt CMS skapa framtidens digitala handelslösningar, för såväl B2C som B2B företag. Storm Commerce är fullspäckad med färdig och konfigurerbar funktionalitet och har designats och utvecklats av ett team med mångårig erfarenhet av storskaliga digitala handelslösningar.

Tillsammans med ett växande ekosystem av partners och färdiga adaptrar till andra kringtjänster fortsätter Storm Commerce att attrahera kunder med digital handel högt upp på agendan. All utveckling och design av Storm Commerce sker på huvudkontoret i Stockholm.

"Sigma är en av våra mest erfarna partners med en gedigen och bred kunskap inom digital handel. De har bevisat att de med hjälp av moderna tekniska lösningar har förmågan att stötta våra gemensamma kunder till långsiktiga och framgångsrika affärer" 
Michael Hallberg CCO Storm Commerce

Det finns mycket att tänka på när du ska bygga din e-handel. Vilka funktioner ska användas? Hur ska produkterna kunna visas på bästa sätt? Hur optimerar man för bästa konvertering? Är det någon skillnad mellan B2B och B2C? Här kan du läsa om 3 viktiga faktorer för e-handel oavsett om den riktar sig till B2B eller B2C

storm

Tveka inte att ta kontakt om du har frågor om oss eller om vad vi gör. Vi ser fram emot att höras!

Fredrik Axell
Business Area Manger Unified Commerce
fredrik.axell@sigma.se
+46 73 070 01 56

Magnus Engström
PIM, e-handel, UCaaS
magnus.engstrom@sigma.se
+46 733 20 73 06

Fredrik Larsson
MDM & PIM, digital strategi
fredrik.larsson@sigma.se
+46 733 20 73 13

Adan Hultgren
E-handel, PIM, digital strategi
adan.hultgren@sigma.se
+46 730 449515