inRiver

Vi har arbetat med inRiver PIM sedan drygt 10 år tillbaka. inRiver har haft en imponerade utveckling både som produkt och företag, och vi har levererat över 30 olika projekt på plattformen. Vi arbetar med inRiver PIM av många olika skäl men framför allt den snabba ROI:n i projekten, användarvänligheten och flexibiliteten i plattformen.


inRiver AB

inRiver AB levererar ledande lösningar för Product Information Management (PIM). Marknadsförare, både inom B2B och B2C företag, använder inRiver Product Marketing Cloud (SaaS) för att publicera perfekt produktinformation i samtliga säljkanaler. inRiver Product Marketing Cloud är kraftfullt, lätt att använda, och bidrar till att förhöja kundupplevelsen samt förkorta tiden för att lansera produkter i marknaden. Hundratals globala företag använder dagligen inRiver för att kontrollera flödet av perfekt produktinformation i samtliga säljkanaler vilket också bidrar till ökad försäljning. inRiver har sitt huvudkontor i Malmö och försäljningskontor i Chicago, London, Amsterdam och Stockholm.

”Sigma är en av våra mest erfarna Platinum partners och har visat över många år att de kan hantera en rad olika typer av kunder inklusive både B2C inom retail såväl som mer komplexa B2B lösningar. De har med +20 kunder på flera olika marknader utvecklat en bra support organisation för våra gemensamma kunder."
Jesper Larsen, Partner Director EMEA inRiver

För att komma igenom bruset behöver företag vara mer relevanta och tydliga med sitt budskap, varumärke och produkter. Att hantera detta i en organisation med många medarbetare, flera kanaler och ibland också på flera språk ställer ett stort krav på kontroll, processer och rutiner. PIM är där resan bör börjar för att accelerera verksamheten till nästa steg. Vad är PIM?

inriver

Tveka inte att ta kontakt om du har frågor om oss eller om vad vi gör. Vi kommer gärna ut och besöker dig eller pratar på telefon, Skype eller mail. Vi ser fram emot att höras!

Magnus Engström
PIM, e-handel, UCaaS
magnus.engstrom@sigma.se
+46 733 20 73 06

Adan Hultgren
E-handel, PIM, digital strategi
adan.hultgren@sigma.se
+46 730 449515

Fredrik Axell
Business Area Manger Unified Commerce
fredrik.axell@sigma.se
+46 73 070 01 56