PIM-Teamet

Vi älskar PIM

Vi har arbetat med inRiver PIM sedan drygt 10 år tillbaka. inRiver har haft en imponerade utveckling både som produkt och företag, och vi har levererat över 30 olika projekt på plattformen. Vi arbetar med inRiver PIM av många olika skäl men framför allt den snabba ROI:n i projekten, användarvänligheten och flexibiliteten i plattformen.

Senaste artiklarna om PIM

Hur vi skapade en bättre kundupplevelse för Michelin

Vi blev utvalda av inRiver för att arbeta tillsammans med dem i ett av de första Prime Projekten. Kunden var Michelin, The customer was Michelin, ett stort project med fokus på exceptionell kundupplevelse. Under PIMPoint Digital 2020 kommer vi tillsammans med inRiver och Michelin att dela med oss av lärdomar från detta projekt.

Läs mer

PIMpoint 2020 har blivit ett digitalt event och Sigma är en av sponsorerna till detta fantastiska event

PIMpoint 2020 har blivit en global digital event som samlar all kunskap och coola saker på ett ställe för hela världen att ta del av.

Läs mer

Hur du ställer in ditt första PIM iPMC- Extension på 5 minuter

Behöver du hjälp med att sätta upp din första PIM iPMC extension? Då har du kommit till rätt ställe. Den här gången kommer jag visa hur du sätter upp din första PIM iPMC extension på 5 minuter.

Läs mer

Några av våra projekt

Teamet

 

 

PIM-teamet har en lång erfarenhet av inRiver PIM. Som en av de första partnerna i Sverige är vi nu Platinum-partner och arbetar nära inRiver i deras Prime-projekt. Om du vill kontakta oss eller få en översikt över vilka vi är så kan du  läsa mer om alla teammedlemmar här.