PIM-Teamet

Vi älskar PIM

Vi har arbetat med inRiver PIM sedan drygt 10 år tillbaka. inRiver har haft en imponerade utveckling både som produkt och företag, och vi har levererat över 30 olika projekt på plattformen. Vi arbetar med inRiver PIM av många olika skäl men framför allt den snabba ROI:n i projekten, användarvänligheten och flexibiliteten i plattformen.

Senaste artiklarna om PIM

Hur du ställer in ditt första PIM iPMC- Extension på 5 minuter

Behöver du hjälp med att sätta upp din första PIM iPMC extension? Då har du kommit till rätt ställe. Den här gången kommer jag visa hur du sätter upp din första PIM iPMC extension på 5 minuter.

Läs mer

Optimera prestandan i PIM iPMC

Ever wonder how to build the most optimized inRiver PIM extensions? I have put together a set of performance tests to show you the best and most efficient ways to get you the data you want. As I mentioned in my earlier post found here there are several ways to load the desired data in PIM, both good and bad ways.

Läs mer

Vad är PIM?

Vad är PIM?
PIM står för Product Information Management. Inom begreppet PIM innefattas tre huvudsakliga kategorier, processer, data och system. Vardera med lika stor vikt för att lyckas uppnå en riktig omnikanal upplevelse. Samtliga tre kategorier möjliggör en produkt-, marknad- och sälj-strategi som syftar till att skapa ett fokus och en skärpa för företagets varumärke och produkter för att särskilja sig på marknaden.

Läs mer

Några av våra projekt

Teamet

 

 

PIM-teamet har en lång erfarenhet av inRiver PIM. Som en av de första partnerna i Sverige är vi nu Platinum-partner och arbetar nära inRiver i deras Prime-projekt. Om du vill kontakta oss eller få en översikt över vilka vi är så kan du  läsa mer om alla teammedlemmar här.