Funderar du på nästa steg för att utveckla din digitala affär?

Vill du utveckla din digitala affär? Vill du ge dina kunder en sömlös upplevelse och göra rätt val, i rätt ordning? Vi kan hjälpa er i era strategiska val.


Kunder idag har höga förväntningar på handlare. De förväntar sig att få samma information i alla kanaler och att ehandel och fysisk ska hänga ihop. Handlare har också höga förhoppningar om lönsam handel, men har inte alltid system som kommunicerar med varandra, och vet inte alltid var man ska börja effektivisera.

Vi på Sigma är övertygade om att de företag som lyckas med denna effektivisering och överträffar kundernas förväntningar kommer vara mest framgångsrika under nästa decennium. Och vi både vill och kan hjälpa dig.

Vi jobbar mot det vi kallar Unified Commerce; e-handel och kommunikation sammansatt i ett digitalt, sömlöst ekosystem. Vi har specialister inom e-handel, PIM, web, digital kommunikation, UX, IoT och affärssystem, och vi är experter på att få helheten att hänga ihop och fungera. Vi kan hjälpa er att bygga detta, bit för bit.

Läs mer om Unified Commerce i vårt white paper!Tävla om en strategiworkshop!
Nu finns Unified Commerce by Sigma även i Borås. Det firar vi genom att sätta upp en tävling om 4 h strategiworkshop, där vi går igenom er situation, analyserar och sedan presenterar vi förslag på strategi och roadmap.
Ta chansen att vinna strategiworkshopen här!2019-09-30

E-handel
Kundupplevelse CMX
Unified Commerce
Web

Vill du diskutera din digitala affär med oss? Vi hjälper dig.