Före SUGCON Europe 2018

SUGCON, Sitecore User Group Conference, är en community-driven konferens som kommer att vara packad med de senaste insikterna och råd från några av de mest erfarna och skickligaste Sitecore-experterna i världen, både från Sitecore och från communityt.

SUGCON Europe i Berlin startar idag. Befinner mig här tillsammans med mina kollegor Olivier Michel och Maxim Shishov. Vi flög ner igår och spenderade en eftermiddag i ett mycket soligt Berlin. Det är massor med människor som samlar inför eventet och det är lite som innan en rockkonsert. Spänningen ligger i luften och energin byggs upp. Den enda skillnaden är att rockstjärnorna befinner sig ute bland publiken. Flera MVP-tröjor syns i folkmassan. Härlig känsla!

Ser fram emot två dagar fyllda med intressanta presentationer. Idag kommer jag att fokusera på spåren Journey Mapping In Real Life (Dan Persson & Paul Griffiths), Sitecore xConnect, Marketing Automation omni channel demo (Alexei Vershalovich) och Sitecore, xDB & GDPR applied (Rob Habraken).

Markus Alphjärta

markus.alphjarta@sigma.se

Affärsutvecklare Ehandel

2018-04-23

E-handel
CMS
Kundupplevelse CMX

Saknade du möjligheten att delta på SUGCON och vill veta mer ? Kontakta oss.


Markus Alphjärta
E-handel, Sitecore
markus.alphjarta@sigma.se
+46 703182406


Adan Hultgren
E-handel, PIM, digital strategi
adan.hultgren@sigma.se
+46 730 449515